» Garantie! Hoe? Wat? en Waarom?

Wat is dit?

Aanplanten door Geplant-en-Klaar!

Prijzen zijn alleen GEPLANT-EN-KLAAR!
Dat wil zeggen inclusief aanplant 40 liter potgrond twee boompalen(niet in plantgat maar apart geboord voor extra stevigheid OF leistellage met hoge palen) schermen of etages op gelijke hoogte en doorverbonden.

Garantie op het aanslaan van de boom. Bij dode boom kosteloos vervangen en dode boom afgevoerd. Bij twijfel na een groeiseizoen verlengde garantie.

Voorwaarden andere aanbieders
(Let u ook op de voorwaarden van andere aanbieders!?) Veelal wordt wel garantie aangeboden maar dan met deze voorwaarde:
(Als u voor datum aangeeft dat een boom niet is uitgelopen wordt deze tegen transportkosten op nieuw geleverd. Dit geldt alleen het eerste groeijaar en betreft alleen de bomen uit de volle grond en niet de bomen die in pot zijn geteeld. Deze regeling is er alleen als er bij de boom 2 boompalen, bevestigingsband en een watergeefslang zijn afgenomen.) Als u al in aanmerking komt voor de garantie moet u echter wel de kilometervergoeding betalen en wordt de dode boom niet voor u afgevoerd en de nieuwe boom niet voor u geplant!

Aanplantservice|Aanplanten|Plaatsen|
Let ook op wat bij derden aanbieders wordt verstaan onder aanplantservice/ het aanplanten of plaatsen van de bomen dit staat meestal niet nader gespecificeerd vraag wat deze service precies inhoud anders staat u wellicht een teleurstelling te wachten. Bijvoorbeeld niet aan elkaar doorverbonden niet op gelijke hoogte gebracht etc.. Het kan zijn dat de boom in de grond wordt gezet zonder de vereiste twee boompalen bevestigingsband en een waterslang U moet de boompalen bevestigingsband en een waterslang per boom bijbestellen (DUS GEEN GARANTIE als u dat niet heeft gedaan)

Zo ook bij het aanplanten / het laten plaatsen van leibomen dienen bij meerdere aanbieders de potgrond, palen bevestigingsband en de bevestigings materialen en de leistellage voor de leibomen apart te worden besteld.

BIJ Geplant-en-Klaar! ZIJN DE LEISTELLAGE EN HET VERBINDEN VAN DE BOMEN AAN ELKAAR EN DE DAARBIJ TE GEBRUIKEN MATERIALEN IN DE PRIJZEN INBEGREPEN.

[ terug... ]Omhoog


Combi offerte (lei)bomen

Leibomen versgeleid

Leibomen meerjarig

Geplant-en-Twitter!

100% GROEIGARANTIE

  • 100% GROEIGARANTIE eerste groeiseizoen op alle bomen geplant door Geplant-en-Klaar!

Links

  • Hier vindt u uitgebreide informatie per boomsoort: Wikipedia Hier vind u aanvullende info over bomen en planten Neerlandstuin

Copyright 2002-2019